Weeblook symbol

سیاست‌های حفظ حریم خصوصی ویبلوک

مقدمه

شما به محض ثبت حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ویبلوک ، تابع قوانین ویبلوک هستید و در صورت تخطی از موارد ذیل ، ما این حق را برای خود محفوظ میداریم که بنا به صلاحدید خود ، حساب کاربری شما را تعلیق ، مسدود و یا حذف کنیم . پس اگر با شرایط استفاده و قوانین حریم خصوصی موافق نیستید ، در ویبلوک ثبت نام نکنید.

موارد

ویبلوک براى ارائه خدماتی که در قسمت " درباره ما " ذکر شده است ، در فضاي مجازي به زبان فارسي ايجاد شده است . پس از ثبت نام ، استمرار دسترسى و استفاده شما از ویبلوک مشروط به رعايت شرايط و الزامات ذيل و قوانين ذکر شده، مى‌باشد. شما با ثبت نام در ویبلوک ، بدون هيچگونه محدوديت و شرطى "شرايط استفاده و قوانین سایت" و همچنین" سیاست های حفظ حریم خصوصی " را پذيرفته و اقرار مى‌نماييد که هرگونه توافق ديگرى بين شما و ویبلوک در اين زمينه ملغى و بلا اثر خواهد بود.

شما برای استفاده از خدمات ویبلوک به حساب کاربری نیاز دارید. شما ممکن است شخصا یک حساب ویبلوک ایجاد کرده باشید یا اینکه سرپرستی مانند کارفرما یا موسسه آموزشی و یا هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگری ، حساب ویبلوک را به شما اختصاص داده باشد. اگر از یک حساب ویبلوک استفاده می‌کنید که توسط یک سرپرست به شما اختصاص داده شده است، ممکن است شرایط اضافی یا متفاوتی در مورد شما اعمال شود و سرپرست شما ممکن است به حسابتان دسترسی داشته باشد یا آن را غیرفعال کند.

برای حفظ حریم خصوصی خود از افشای گذرواژه و شناسه کاربری برای دیگران ، جدا خودداری کنید . در غیر این صورت شما ، مستقیما مسئول اتفاقاتی هستید که در حساب ویبلوک شما یا از طریق آن رخ می‌دهد. همچنین از گذرواژه حساب ویبلوک خود در برنامه‌های شخص ثالث ، استفاده مجدد نکنید.

هنگامی که محتوا را از طریق خدمات ما ؛ آپلود، ارائه، ذخیره، ارسال یا دریافت می‌کنید، به ویبلوک (و کسانی که با آنها کار می‌کنیم) یک مجوز جهانی برای استفاده، میزبانی، ذخیره، تکثیر، اصلاح، ایجاد آثار مشتق شده (مانند آثار حاصل از ترجمه، اقتباس یا سایر تغییراتی که انجام می‌دهیم تا محتوای شما با خدمات ما کارکرد بهتری داشته باشد)، ارتباط، انتشار، اجرای عمومی، نمایش عمومی و توزیع چنین محتوایی اعطا می‌کنید. حقوقی که شما در این مجوز اعطا می‌کنید، برای هدف محدود اجرا، تبلیغ و بهبود خدمات ما و توسعه خدمات جدید است. حتی اگر از این به بعد ، از سرویس‌های ما استفاده نکنید .

ویبلوک به کاربران این اطمینان را می دهد که اطلاعات آنها را به صورت محرمانه نگهداری می‌کند و فقط آن قسمتی از اطلاعات را که خود کاربران به صورت همگانی منتشر کرده اند ( اعم از نام کاربری ، عکس پروفایل ، شماره تلفن و ایمیل ) ، به نمایش عمومی بگذارد ؛ سایر اطلاعات وارد شده توسط کاربران ( مثل عکس های داخل حساب کاربری و نظرات داده شده ) ، فقط برای کسانی که توسط خود کاربران ، تایید شده اند ، قابل نمایش می باشد.همچنین اطلاعاتی از قبیل گذرواژه برای هیچ یک از کاربران و مدیران سایت قابل رویت نمی‌باشد و به صورت رمزنگاری شده در دیتابیس‌های ویبلوک ، ذخیره ونگهداری می‌شود.

کاربران تنها توسط شناسه کاربری یا ایمیل تایید شده و گذرواژه خودشان ، میتوانند به حساب شخصی خود وارد شوند.

در صورتی که توسط کاربر برای حذف حساب کاربری اقدام شود ، به مدت 30 روز ، ویبلوک به طور کامل اقدام به حذف حساب کاربری نمی کند و کاربر می‌تواند با وارد کردن شناسه کاربری و گذرواژه ، دوباره به صفحه شخصی خود وارد شود و آن را بازیابی کند. اگر کاربر به مدت 30 روز پس از حذف حساب ، دیگر وارد حساب کاربری خود نشود ، آنگاه دیگر به حساب کاربری خود دسترسی نخواهد داشت و ویبلوک به مدت 3 ماه ، اطلاعات این حساب را نگهداری کرده و سپس اقدام به حذف آنها میکند.

در صورتی که گذرواژه خود را فراموش کنید ، و گزینه فراموشی گذرواژه را فعال کنید ، تحت هیچ شرایطی گذرواژه پیشین شما برای ایمیل وارد شده ، ارسال نخواهد شد اما لینکی ارسال می شود که به کمک اطلاعات داخل لینک ، می توانید گذرواژه جدیدی برای حساب کاربری خود لحاظ کنید ، پس در هنگام وارد کردن گذرواژه و ایمیل خود ، نهایت دقت را داشته باشید.

سیستم‌های خودکار ما ، ممکن است که محتوای حساب کاربری شما را تجزیه و تحلیل کنند تا تولید‌های مناسب شما را (نظیر نتایج جستجوی سفارش شده، تبلیغات مناسب و شناسایی هرزنامه و بدافزار ) فراهم آورند.

و اما در انتها ، چنانچه شما نگراني و يا نکته اي مبهم در اين توافقنامه مشاهده مي‌نماييد، و نياز به تماس با ویبلوک در جهت توضيحات کامل تر و يا ايجاد شفافيت بيشتر مي كنيد ، لطفا به وسيله صفحه " ارتباط با ما "با مدیران ویبلوک در تماس باشيد . ویبلوک سعي مي كند در کمترين زمان ممکن ، نسبت به رفع نگراني و مشکل به وجود آمده اقدام نمايد.